Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
Föregående bild
  • festdukning med linnedukar och ljus, hotell i onsala
  • plockmat till minglet vid en 60_årsfest
  • fest i onsala, mingel i solen, vigsel gottskar
  • bordsdukning till fest i onsala at hotel
Nästa bild

Festen kan börja!

Kick-off, jubileum, dop, bröllop eller 50-årskalas – vi hjälper dig att fixa festen. För mindre sällskap kan vi arrangera oförglömliga stunder på ön Nidingen. I restaurangen på fastlandet skämmer vi bort de stora sällskapen på upp till 90 personer. Här får ni plats att ha roligt.

Sommarfest på terrassen, julfest med firman, middag eller dans – vad du än önskar så kan vi ordna det. Vi gör helt enkelt din sammankomst till ett minne för livet. Och vill ni bo över, erbjuder vi bekvämt boende i våra olika typer av rum, totalt 38 stycken.
 

Fest i restaurangen

I den nyrenoverade fräscha restaurangen med stor terrass och havsutsikt kan vi ta emot 90 gäster. Där dukar vi fram festmiddagen och arrangerar dansen. 
På terrassen med ekdungen och havet i bakgrunden passar det också utmärkt att genomföra er vigsel. Har du andra önskemål gör vi vårt bästa för att ordna det!
När du har fest i restaurangen står vi för all mat och dryck. (enligt gängse lagstiftning)
 

Kaparens Näste

Mindre fester, reunions, jubileum mm kan husera i denna alldeles speciella miljö. Kaparens Näste är en förlängning av vår restaurang med fulla rättigheter vilket gör att ni kan lägga till detta annex till er stora fest i restaurangen eller boka upp enbart Nästet om ni önskar det. Där finns mingelterrass, stor utomhus badtunna, relax, biljardbord och även möjligheter att avnjuta måltiden om ni är upp till ca 20 personer.
Flertalet träramper från huvudbyggnaden och restaurangen leder till det stora däcket som omgärdar Kaparens Näste.


För 3-rätters middag inkl. 1 glas mousserande vin som välkomstskål, vita linnedukar mm har vi inga fast priser eftersom varje fest är unik för oss och våra gäster. Vi ber er därför prata med Anna om startpris osv....

Väljer ni buffé så börjar priserna på lite lägre nivå.

Vid fest/ bröllopsbokning hos oss ingår 3 timmar med vår bröllopskoordinator Anna Simonson.
Du når Anna på 0735-104095 eller anna@gottskarhotell.se

 


Mat

Vad ska festen smaka? Våra duktiga kockar tillagar festmat som gästerna minns. Lunch, sittande middag eller buffé, vi lovar att det blir något utöver det vanliga!

Aktiviteter

Vill ni göra något roligt tillsammans på festen? Vår närhet till havet ger oss fina möjligheter till utflykter och aktiviteter på eller vid vattnet. Tävlingar, SUP-paddling, RIB-turer för de som önskar upplevelser.
Förfest för de närmaste i Kaprens Näste med badtunna eller biljard kanske passar just er. Bastun kommer att levereras senast vecka 41 2016.

Boende

Vi kan erbjuda logi i våra olika typer av rum för 1-4 personer, totalt 38 rum. Du bor bekvämt med modern standard i decks, cabins eller studios som ligger i nära anslutning till huvudbyggnaden. Du kan även bo med självhushåll i vår nybyggda Lodge..

Sedan januari 2015 har vi även ett extra fint hotellrum i vårt nya annex The Decks, det "bröllopsrummet" har vi döpt till Captains Deck.

Pris för Captains Deck som bröllopsrum

Inklusive:
Frukt och choklad
Sängkläder från Lexington
Morgonrockar och tofflor
Blåtandshögtalare
Egen terass
egen parkeringsplats

Med mousserande vin 2295:-

Med exklusiv POP Champagne 2595:-

 

badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

ÄVENTYRSKONFERENS / TEAMBUILDING På NIDINGEN

Unik upplevelse samtidigt som ni stärker er grupp med denna självhushållskonferens ute på en ö. Matpaket finns som tillval. RIB-transport och alla lokaler ingår.

Läs mer

UPPLEV KATTEGATT MED VÅR RIB-BÅT

Upplevelser utöver det vanliga. Vi åker genom vacker skärgård, ser ofta tumlare. Onsala och Nidingen är både säl- och solsäkert. För smakprov på upplevelsen se filmen via länken http://youtu.be/FLU51KAt3gc

Läs mer

HJäRTSTARTARE

Centralt i lobbyn finns en hjärtstartare. Denna modell är mycket enkel att hantera.