Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
Föregående bild
  • annex med twinrooms selfcatering
  • vandrarhem logi i onsala
Nästa bild

Fest i Lodgen

Vill du ordna festen själv? Då kan du hyra vår mysiga moderna Lodge för festen. Det stora sällskapsrummet är en perfekt för festlokal för upp till 36 personer, i grundhyran ingår det 20 personer. Vill ni stanna över natten finns 10 st 2-bäddsrum som ingår i Lodgen. När du hyr Lodgen för din fest har du möjlighet att stå för mat och dryck själv, men vill du ha god catering och dryck så ordnar vi gärna det för dig.

I hyran ingår alla 10 sovrummen. Totalkostnad för 20 p är 7600 kr inkluderat slutstäd av ytor. Är ni fler än 20 personer så kan extrakostnad tillkomma. Bord, stolar, porslin för 36 p finns. Ni tar hand om sopor, disk, tömning av grill mm.

Tillträde: oftast har de som sovit i Lodge natten innan checkat ut före kl 11 vilket innebär att du kan få nyckeln redan vid 12-tiden.

Utcheckning: Som grundregel gäller före kl 12:00 , men lyssna gärna med oss för om ingen ska checka in så kan ni städa och tömma lokalerna i lugn och ro efter dialog med oss.

Städning: vi har källsortering på alla våra sopor och nyckeln passar till vårt soprum uppe vid huvudbyggnaden, vi ber er bestämt hjälpa till med detta så vi alla spar på jorden resurser.

Tillval:
Bäddlinne + handduk 125kr/set.

Välkomna att kontakta oss på mejl info@gottskarhotell.se  eller telefon för mer info och bokning.

 

 

CATERING - STUDENTMENY 215:-

Vi har flera spännande menyer att välja på och vi kör ut gratis inom Onsala. Köket lägger ner sin själ på att göra er buffé riktigt god och minnesvärd, se menyer på cateringsidan

Läs mer

UPPLEV KATTEGATT MED VÅR RIB-BÅT

Upplevelser utöver det vanliga. Vi åker genom vacker skärgård, ser ofta tumlare. Onsala och Nidingen är både säl- och solsäkert. För smakprov på upplevelsen se filmen via länken http://youtu.be/FLU51KAt3gc

Läs mer
badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer