Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
Föregående bild
 • rustika hotellrum onsala
 • enkelrum hotell i annex onsala
 • dubbelrum i onsala halland
 • cabin_dubbelrum_onsala
 • dubbelrum lite mindre med mysigt
 • extrarum med normal 90-säng i hotellstudios
 • kaklade badrum med glas mot sidan i hotellstudios
 • annex med twinrooms selfcatering
 • Lodge, hostel, billig logi i onsala
 • vandrarhem logi i onsala
 • logi fyrplats Kattegatt stuga
 • logi nidingen, konferens eller privat
 • badtunnan i förgrunden och bastu längst bort. mys för er på västkusten, nära Kungsbacka
Nästa bild

Rum på Gottskär Hotell

Rummen i det vi kallar Byn fick våren 2014 en rejäl ansiktslyftning och harmoniserar nu med den fräscha och mysiga miljön vi har i huvudbyggnaden.

Vi har flera olika rumskategorier. Alla rum ligger i egna hus avskilda från huvudbyggnaden, se karta under fliken Hotell. Wi-Fi finns i alla byggnader och ingår i priset.

Frukostbuffén står framme kl 7-9 på vardagar och kl 8-10 på helger samt semesterperioden.

Restaurangen är inte öppen veckans alla dagar, men är det grupper mm i huset så kan även enskilda komma och äta, ring gärna och hör med oss. Annars ordnar vi något från köket till dig ändå.

Byn

I det vi kallar Byn finns totalt 28 hotellrum i olika storlekar. Alla har modern hotellstandard, med TV, egen toalett och dusch. Efter den stora renoveringen våren 2014 finns även kaffe och te på hotellrummen.

12 Hotellcabins varav 8 är klassiska dubbelrum med 2 st. 90-sängar och 4 är enkelrum med 105 cm bred säng. Cabins är lite mindre rum, men har det du behöver såsom sköna sängar, skrivbord, sittplats, TV, wi-fi, eget fräscht badrum, bagagebänk och garderob.
Pris inkl. frukostbuffé:
enkelrum från 1050 kr / dubbelrum från 1400 kr


12 Hotellstudios som har ett större sovrum med 2 sängar, TV, skrivbord. Studios har ett extra sovrum innanför det ordinarie med 1-2 extrasängar/ bäddfåtöljer. Några av dem har 1 extrasäng och soffa istället. Det extra sovrummet kan bokas och öppnas mot tillägg om ni är 3-4 personer, till exempel en familj.
Till dessa stora hotellrum finns även rejäla utemöbler och stora gräsytor att använda under sommaren. Handikappvänligt rum finns i denna kategori.
Till skillnad från Cabins så är Studios större och passar bra om du stannar flera nätter, är fler än 2 personer eller har behov av större ytor på ditt hotellrum, de har också större badrum.
Pris inkl. frukostbuffe:
enkelrum från 1200 kr / dubbelrum från 1550 kr / extra person 350 kr


4 Hotelldecks som är våra allra finaste rum. Ett av dessa är fullt anpassat för rörelsehindrade, två är vanliga dubbelrum och det fjärde är det vi kallar "Captains Deck", vårt finrum för bröllopspar mm.
Pris inkl. frukostbuffé:
enkelrum från 1200 kr / dubbelrum från 1550 kr


Det finns inga hotellkorridorer, alla rum har egen ytterdörr i markplan i olika annex.
Längst ner från huvudbyggnaden ligger det fina annnexet Lodge med många användningsområden

Lodgen

Vår fräscha Lodge, byggt 2011, är en trivsam mix av hotell och vandrarhem med priser därefter. Här bor du bekvämt i designade rum med toaletter och duschar i separata rum i korridoren. Ett fullt utrustat kök och ett stort trivsamt sällskapsrum finns i huset. Passar dig som vill laga lite mat själv eller komma ner i pris. Uteplatser och grill finns vid Lodge.

OBS, sänglinnen ingår i rumspriset!

10 rum med 2 bäddar i våningssäng. Nederslafen 105 cm, överslafen 90 cm. Väl tilltagen höjd på överslafen för bästa komfort. Vi städar ut rummet efter er.

4 toaletter, varav 3 har dusch och golvvärme.

Vid privat boende bäddar du med de sänglinnen som ingår och städar köket efter dig, diskar och tar hand om sopor (källsortering) samt håller fräscht i allmäna utrymmen du har använt. Själva sovrummet städar vi efter dig, men du tar bort de hyrda sänglinnen.

Pris inkl. sänglinnen, exkl. frukost:
enkelrum från 600 kr / dubbelrum från 860 kr

För konferensgäster på Lodgekonferens ingår också sänglinnen, det klassas då som 2-stjärnig hotellstandard då WC ligger utanför sovrummet. 
Pris för konferensgäster enligt offerter.

Inredning och design håller hög standard med trivselfaktor

≈≈≈≈≈≈

Ön - Nidingen

På Nidingen, 8 sjömil ut i Kattegatt, har de gamla fyrvaktarhusen renoverats med varsam hand och rymmer idag charmiga, ljusa rum med havsutsikt. I två av husen finns trivsamma välutrustade kök med gott om plats att umgås.
Logi med självhushåll säljs ihop med båtresa på helger och under semesterveckor från april till september. Vardagar april till september är det konferenspaket med helpension eller självhushåll som erbjuds.
För privatgrupper kommer vi upp i 18 bäddar och för konferenser tar vi 12 p för att logistiken med möteslokal och middag ska fungera bäst.

Stora huset - 8 bäddar fördelat på 3 rum + kök
Mindre huset  - 4 bäddar fördelat på 2 rum + kök (mötesrummet kan göras om till matplats för 12 p)
Extrahuset - 4 separata 2-bäddsrum med egna entréer från gräsmattan.
Bagarstugan - 2 sängar plus kylskåp och pentry. Separat duschrum som kan nyttjas av alla gäster.
Hönshuset - sjöbodskänsla, för umgänge mm upp till 24 p. Oisolerat, men härlig sjöbodskänsla.

badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

ÄVENTYRSKONFERENS / TEAMBUILDING På NIDINGEN

Unik upplevelse samtidigt som ni stärker er grupp med denna självhushållskonferens ute på en ö. Matpaket finns som tillval. RIB-transport och alla lokaler ingår.

Läs mer

DAGENS LUNCH I FRäSCH MILJö- På RIKTIGT

Vardagar är ni varmt välkomna när vi har konferensgrupper i huset och köket är igång. 135 kr inkl. moms, då ingår stor salladsbuffé, dagens varmrätt, lättöl/vatten, kaffe o kaka. Ring 0300-60089 för att höra om tillgängligheten 

Läs mer
Billig logi, lakan och handduks finns i ditt rum

LOGI FRåN 430-1 990:- PER PERSON

Självhushåll i vår Lodge i delat 2-bäddsrum inklusive sänglinne till vårt finaste rum Captains Deck, vi har hela spannet

Läs mer