Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
  • ljus och rymlig konferenslokal på västkusten, norra halland, Gottskär Hotell
Föregående bild
  • ljus och rymlig konferenslokal på västkusten, norra halland, Gottskär Hotell
  • soffgruppen längst ner i restaurangen bredvid kaffebuffen
  • kaffemaskin vid fikapaus konferens
  • rustika hotellrum onsala
  • flygbild nidingen med dess rev, resa och logi i paketpris, konferenspaket finns
Nästa bild

Gör plats för nya tankar, på land eller på en Ö

Bara 30 minuter från Göteborg, 15 minuter från Kungsbacka, men långt ifrån stadens stress – i Gottskär och på vårt hotell infinner sig lugnet för din konferens på västkusten, eller äventyret för din kick-off. Vi är i första hand ett konferens hotell och ligger mitt på västkusten strategiskt nära Göteborg, Mölndal, Borås, Varberg och Kungsbacka. Många företag med anställda i hela Skandinavien möts med fördel på vårt hotell. Här är enkelt att mötas för alla.

På fastlandet har vi 90 bäddar fördelat på 38 rum och på Ön max 12-16 bäddar fördelat på 10 rum. Hotellet ligger 40 minuter med bil från Landvetter flygplats. vårt annex på ön Nidingen med sina hus och fyrtorn ligger 15-30 minuter ut i Kattegatt med hotellets egna RIB. 


Hotellets faciliteter, nära till allt under mötet och inga fasta tider

I vår huvudbyggnad finns allt i markplan och vi finns alltid nära för att hjälpa till och försäkra oss om att du har allt du behöver under din konferens. Fika, lunch och middag är aldrig fasta tider hos oss, utan du bestämmer löpande under konferensen vilken tid ni vill och hinner äta i lugn och ro.

Välj bland rymliga och modernt utrustade mötesrum och kurslokaler. Umgås i vår marina bar och restaurang med kaffehörna, soffgrupper och stor filmduk, det känns som hemma i vardagsrummet. Ta steget ut på det rymliga utedäcket och njut av solskenet eller betrakta naturen, havet och öarna nere i fjorden en bit ner mellan ekarna.

(Hjärtstartare finns i lobbyn)


Kaparens Näste - Nytt annex; för möte, kick-off, aktivitet, fest

Kaparens Näste ligger på västra sidan av huvudbyggnaden, här finns ett 200 kvm stort trädäck och här kan du njuta av badtunna utomhus, bastustuga, relax, biljardrum mm....som på några minuter kan göras om till möteslokal, middagsplats eller annat som passar just ert evenemang.Du är fortfarande nära Göteborg och Kungsbacka, men det känns ändå att du har kommit bort till en ny miljö.

Här finns alla möjligheter att arbeta ostört och effektivt, samtidigt som äventyret väntar utanför dörren för den som önskar. Med upp till 90 sköna bäddar i olika slags rum kan vi ta emot de flesta sällskap. Stora som små. Våra skickliga kockar trollar fram minnesvärda luncher och middagar i vårt stora kök och på morgonen väntar en enastående frukostbuffé.

All logi ligger i annex och här sover du naturnära i tyst miljö. Vi har 28 hotellrum fördelat på 3 annex och 10 rum i vår Lodge att välja mellan.


Äventyrskonferens eller kick-off på Nidingen:

Från 1 maj till september kan 12 personer (16 personer möjligt vid vissa upplägg) arbeta och bo i de gamla fyrarna och de renoverade fyrvaktarbostäderna.
Vi åker till Ön med vår bekväma RIB-båt. Resan tar ca 30 minuter och är en upplevelse i sig för din grupp då vi passerar flera historiska platser och guidar under båtfärden. Vi åker långsamt om gästen, bagaget och vädret kräver så, men vid stilla väder åker gästerna gärna lite fortare.

Nidingen, en lite okänt paradis  på västkusten för konferens eller möte, ligger 8 sjömil från Gottskär och är ett naturreservat. Gottskär Hotell har 4 hus och 1 fyrtorn på Ön som ett annex vilket ger dig chans att ha konferens eller kick-off på en unik plats, men ändå så nära Göteborg, Mölndal, Varberg och Kungsbacka.

Äventyrskonferens med självhushåll / teambuilding på Ön (fullservice också möjligt):

Väljer ni självhushåll så ingår RIB-transport, bostadshusen med alla sovrum, utrustade kök och möteslokalen (ej vårt restauranghus), "hönshuset" med sittplatser för 24 p samt det gamla fyrtornet där ni sitter uppe i lanterninen och njuter av 360 graders milsvidd utsikt när ni önskar under dygnet.
Grundupplägget är att ni sköter er själva vilket kanske passar utmärkt för den nybildade gruppen som behöver lära känna varandra eller som behöver hålla kostnaden nere.
För er som inte vill handla maten själva så har vi även catering på fastlandet som ni kan ta med ut till ön.
Ni har också möjlighet att köpa till städning innan hemresan.

Mer info och priser under fliken Konferenspaket.

På Ön finns ingen avfallshantering vilken man bör tänka på vid val av dryck och förpackningar. Matkompost finns på ön, övriga sopor önskar vi att ni källsorterar och tar med till land.

Fullservice:

Den unika fyrplatsen kan inte ta emot många gäster samtidigt – men de som kommer hit blir bortskämda från bryggan i Gottskär ända till matupplevelsen uppe på loftet där ni får avnjuta vår specialité Nidingens Fiskfondue som har gjort succé sedan 2009.

Ni konfererar avskilt från den stressiga omvärlden i Öns möteslokal, fyrtorn eller ute i solskenet. Samtidigt förbereder vi alla goda måltider i fyrmästarhuset de tider ni önskar. På kvällen får ni uppleva vår specialité Fiskfondue till ett gott vin eller kall öl uppe på vindsloftet under träbalkarna.

Ni sover sedan skönt i de bäddade sängarna för att vakna upp till en underbar frukostbuffé i fyrmästarhuset.
Det finns 10 sovrum och numera även en dusch i det gamla Bagarhuset på Ön.

Perfekt för ledningsgruppen, styrelsen, kundträffen eller det mindre företaget.
Vi är på tå för er hela tiden och ni upplever det som om ni är hemma hos oss.


Hembakat och nymixade smoothies

Fyll på med energi! Kaffepausen ger en välbehövlig bensträckare och chans att rensa tankarna. På fastlandet får du Good Origin kaffe från Merrild, bakverk eller fräscha smoothies som piggar upp både kropp och själ.

På Ön får du njuta av Nespresso kaffe och goda tilltugg (endast med fullservice).

Fika när du vill

Även utanför kaffepauserna finns kaffe och kakor alltid tillgängligt under din vistelse, både på land och på Ön.

badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

ÄVENTYRSKONFERENS / TEAMBUILDING På NIDINGEN

Unik upplevelse samtidigt som ni stärker er grupp med denna självhushållskonferens ute på en ö. Matpaket finns som tillval. RIB-transport och alla lokaler ingår.

Läs mer

HäR FINNS VI, På LAND OCH På öN

 

HJäRTSTARTARE

Centralt i lobbyn finns en hjärtstartare. Denna modell är mycket enkel att hantera.