Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
  • badtunnan i förgrunden och bastu längst bort. mys för er på västkusten, nära Kungsbacka
Föregående bild
  • badtunnan i förgrunden och bastu längst bort. mys för er på västkusten, nära Kungsbacka
Nästa bild

Stora och små äventyr – på riktigt

Vårt läge vid havet bjuder förstås på många möjligheter till äventyr. Vår RIB-båt kan ta dig ut på spännande färder över vattnet, du kan kryssa med smällande segel i skärgården eller glida fram på en tyst SUP-bräda.

Många av våra gäster blandar lek och allvar för att få ut det mesta av sin tid hos oss. Kanske vill ni utmanas på en spännande mobiljakt som kräver både samarbete och klurighet, spela en bangolfturnering efter lunchen eller prova goda ostar och viner med vår egna expert.

Vi har aktivteter som passar både för sommarhalvåret och vinterhalvåret, en del aktiviteter kan bokas med kort varsel.


Våra ordinarie aktiviteter:

Badtunna, Bastu & Relax

Sammanlänkat till huvudbyggnaden med ett stort trädäck har vi en badtunna för 12 personer utomhus, en bastu för 12 personer och ett skönt relaxrum intill med duschrum. Här kan gruppen samlas för umgänge, avkoppling eller kanske en nyttig Yoga eller lite fitness på trädäcket.

Biljardbord

Biljard är ett spel som alla tycker är roligt och det är mycket utmanande pga av sin svårighet. Vårt biljardbord är stort och av mycket hög kvalitet.

RIB-tur (april-september)

Ge din grupp en upplevelse med havet och vår vackra natur som elementen när vi tar er ut med vår RIB till Sveriges första fyrplats, Nidingen eller en lite kortare tur inne i kungsbackafjorden. Stora möjligheter finns att få se både säl och tumlare. 
Nidingen, som är ett annex till hotellet, har både möteslokal, matservering och hisnande utsikt från fyrtornet.
Vi tar max 12 personer i vår RIB och hyr in externa båtar vid större grupper.

SUP-paddling

Våga prova denna starkt växande sport och upplev urmänniskan i dig. Grupper har roligast med BIG-SUP/ 8-mannabrädor då ni bygger samman ert lag och bör paddla i takt för att vinna över den andra gruppen. Alternativt paddlar vi bara i sakta mak och njuter av havet och vyerna i Kungsbackafjorden.

Green Hat Challange / anpassat för miljön i Gottskär - passar alla i gruppen

Nu blir hela Gottskär er spelplan och det är en mycket trevlig aktivitet för teambildning. Välkommen till en fartfylld poängjakt där deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng, med hjälp av en surfplatta. Fel svar ger poängavdrag och PASS gör det möjligt att hoppa över frågan. Det gäller att prioritera. Frågor kan även anpassas till att handla om företaget eller konferensens tema. Hitta, klura, fota, ring och skapa! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern. Spelet avslutas med poängräkning och prisutdelning.

The Dinner Game

En rafflande frågesport som tar endast 15 + 15 minuter i anspråk. Ni tävlar i lag om 3-4 personer och med våra stora surfplattor genomförs tävlingen lämpligen innan middagen och mellan för- och varmrätten. Spännande och det sätter fart på diskussionerna till middagen. Stor variation på frågorna och upplägget gör att lite chansningar och bra taktik gör det ovisst ända till slutet.

Yoga, Zumba eller Fitness

Med licenserade yogainstruktörer eller PT (personlig tränare) får ni jobbat igenom kroppen efter en stillasittande dag och kan efter det njuta ännu mer av badtunnan och middagen. Ni sover garanterat ännu bättre innan nästa arbetsdag också kan vi lova.....

Rom- och chokladprovning

Med vår expert på detta område får ni njuta av och lära er om flera rom-sorter och goda choklader.

Ost- och vinprovning

Prova delikata italienska ostar från en region som hittillsvarit okänd i Sverige tillsammans med våra goda viner. Vår egna expert inom området, Lars Pettersson, hjälper er och berättar om ostarna och vinerna under denna trevliga och avslappnande aktivitet som passar utmärkt under den lite kallare delen av året.

Kajakpaddling

Närmare havet och naturen kan du knappast komma. Njut av stillheten när du glider genom vattnet i din egen takt. I en kajak kan du komma tätt intill fåglar och djur utan att störa dem.

Slutet av mars till mitten av oktober.

Segling

Segling är teambildning när den är som bäst. Vi ordnar havssegling på en 42-fotare för upp till 12 personer per båt. I friska vindar och saltstänk på kinderna kan ni tillsammans uppleva seglingens frihet och koppla av från vardagen.

Bangolf

Bangolf eller minigolf som det också kallas är kul för alla åldrar. Vi har en spännande 12-håls minigolfbana att roa sig med alldeles intill våra lokaler. Vi bakar gärna in bangolfen som en rolig aktivitet i samband med kursen eller konferensen.

Matlagning i restaurangköket eller i lodge

Matlagning i restaurangköket med vår kock går endast att utföra då vi inte har andra matgäster samma kväll, därför kan vi inte ta bokning på denna aktivitet långt i förväg. 
Matlagning med allt levererat i form av recept och ingredienser nere i vår Lodge, både med eller utan en av våra kockar, är också en möjlighet. Vi blockar då upp hela Lodge-huset för er där det även finns 10 st sovrum. Begär offert.

Prova något nytt

Det finns alltid nya smaker att upptäcka. Vi ordnar gärna provsmakningar av allt från choklad och kaffe till vin, single malt whiskey och ostar.

Övriga aktiviteter

  • Paintball
  • Golfpaket
  • Mordmysterium
  • Studiebesök på Onsala rymdobservatorium

Fler idéer

Vi kan förstås även ordna femkamp, frågesporter, yogapass och mycket annat. Slå oss en signal och presentera din idé eller ditt önskemål så gör vi allt för att ordna just den aktivitet du önskar.

badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

RIB-UTFLYKT, EN UPPLEVELSE FRåN MAJ-SEPTEMBER

En upplevelse före konferensmiddagen som gör att middagen blir ännu godare och ni får ett extra samtalsämne

MUSIKQUIZ

Spännande och varierad musikquiz passar utmärkt före eller efter middagen. Utförs med surfplattor, tidsåtgång ca 2 x 15 minuter och spelas med 3-4 i varje lag.