Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!

Känn dig som hemma i Gottskär

Ta dig tid att bekanta dig med omgivningen. Även om du bara har en liten stund över och vill ta en bensträckare hinner du säkert ner till hamnen. En gång var det Lasse i Gatans hemmahamn, idag ligger här betydligt fredligare fartyg vid kajerna. Ta en promenad längs de smala gatorna så är du snart vid hamnen. Här hittar du både ett café, glasskiosker och en hamnkrog där du kan slå dig ned och beställa in något gott. Ute i vattnet ser du Neptun med delfinen stå staty.
 

Ta ett dopp

Följ gångstigen från hamnplanen så kommer du strax till Utholmen. Hit byggde man en gångbro redan på 1800-talet när Gottskär var en populär badort som lockade många gäster. Den fina viken med sandbotten ansågs särskilt väl lämpad för fruntimmersbad. I dag är alla välkomna att ta ett dopp i det sköna vattnet, här finns både brygga och hopptorn.

VANDRA I HALVöNS ALLA NATURRESERVAT

Onsalahalvön och Kungsbacka inbjuder till fina vandringar längs klippiga kuster eller i urskogslika miljöer. Glöm inte kameran...

UPPLEV KATTEGATT MED VÅR RIB-BÅT

Upplevelser utöver det vanliga. Vi åker genom vacker skärgård, ser ofta tumlare. Onsala och Nidingen är både säl- och solsäkert. För smakprov på upplevelsen se filmen via länken http://youtu.be/FLU51KAt3gc

Läs mer
badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

DROP-IN

Badtunna, bastu, relax, biljard och handduk för 175 kr. Gäller mån-fre vecka 28-31, öppet för både hotellgäster och ni utifrån.