Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
  • artwood furniture hotell sweden
Föregående bild
  • artwood furniture hotell sweden
  • annex med twinrooms selfcatering
  • vandrarhem logi i onsala
  • soffgrupp i lodge med tv
  • dubbelrum i onsala halland
  •  enkelrum hotell i annex onsala
Nästa bild

Sov gott på Gottskär

Vårt hemtrevliga hotell erbjuder flera olika slags rum för våra övernattande gäster. I Byn finns fräscha hotellcabins, hotelldecks och hotellstudios, i vår fräscha Lodge hittar du bekväma rum och ett stor gemensamt samlingsrum med kök, samt sköna soffor och bord där det är trivsamt att umgås. 

Alla rum ligger i separata byggnader på anläggningen och samtliga rum renoverades klart februari 2014. Hotelldecks är helt nya från december 2014. Receptionen och huvudbyggnaden är inte bemannad dygnet runt. Frukostbuffé eller snabbfrukost ordnar vi efter önskemål. 

Du sover med tystnaden som närmsta granne på vårt hotell och kommer bort från storstadsbuller i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka.

Bo i Byn

I det vi kallar Byn finns totalt 28 hotellrum i olika storlekar. Alla har modern hotellstandard, med TV, egen toalett och dusch.

4 hotelldecks varav 1 är handikappanpassat och 1 är vårt "bröllopsrum" eller Captains Deck som vi döpt det till.

12 hotellcabins varav 8 är dubbelrum och 4 är enkelrum med 105 cm bred säng.

12 hotellstudios som är större dubbelrum och kan även göras till 3-4 bädds när vi öppnar ett sovrum innanför det ordinarie. Till dessa rymliga Studios finns även rejäla utemöbler på gräsmattan att använda under sommaren. 1 studio är handikappanpassad.

Vår frukostbuffé är en del av njutningen under din vistelse hos oss, 12 km söder om Kungsbacka.

Logi i Lodgen

Vår nya Lodge är en trivsam kombination av hotell och vandrarhem med priser därefter. Här bor du bekvämt i designade rum med separata toalett- och duschrum i korridoren, alldeles utanför sovrummet.  Ett fullt utrustat kök och ett stort trivsamt sällskapsrum finns i huset. Givetvis kan du köpa till frukostbuffé i restaurangen.

10 rum med 2 bäddar i våningssäng. Nederslafen är bred och höjden till ovanslafen väl tilltagen.

Vid privat boende bäddar du själv med de sängkläder som ingår, men du städar själv de allmäna utrymmen du har använt. Sovrummet städar vi efter dig.

För konferensgäster på Lodgekonferens ingår också sängkläder och städning. Det är klassat som 2-stjärnigt hotell eftersom WC och dusch inte är i sovrummet, men bli inte skrämd av det, standarden är mycket hög.

 

För priser, bilder och mer info om privatlogi se fliken Hotell

Billig logi, lakan och handduks finns i ditt rum

LOGI FRåN 430-1 990:- PER PERSON

Självhushåll i vår Lodge i delat 2-bäddsrum inklusive sänglinne till vårt finaste rum Captains Deck, vi har hela spannet

Läs mer
badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

RIB-UTFLYKT, EN UPPLEVELSE FRåN MAJ-SEPTEMBER

En upplevelse före konferensmiddagen som gör att middagen blir ännu godare och ni får ett extra samtalsämne

VANDRA I HALVöNS ALLA NATURRESERVAT

Onsalahalvön och Kungsbacka inbjuder till fina vandringar längs klippiga kuster eller i urskogslika miljöer. Glöm inte kameran...