Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!

Välkommen till Gottskär Hotell

Här har vi funnit vår plats. I fjorton år har vi drivit Gottskär Hotell tillsammans med våra medarbetare. Ständigt på gång och alltid på tå för att försöka överträffa våra gästers förväntningar. Många kommer år efter år och har blivit nya vänner. Andra kommer hit för att fira något av livets stora ögonblick – ett bröllop, ett dop eller ett jubileum. Vi är framförallt ett konferens hotell med unika lokaliteter, men Alla är lika välkomna!

Efter vårt 10-års jubileum 2012 har vi nu påbörjat ytterligare ett kapitel i vår historia. Med ny profil och en nybyggd Lodge 2011 blev vi redo att välkomna ännu fler gäster till oss. (Lodge ersatte det gamla vandrarhem som låg i dungen.)  Sommaren 2012 invigdes även vårt nya utedäck fram huvudbyggnaden och restaurangen, ett däck som sällan skådats i Kungsbacka eller dess närhet tidigare. I vår hamnlokal där vi samlas inför våra upplevelseresor till Nidingen finns sedan maj 2012 en surfbutik, "Surfskjulet". Den häftiga butiken passar väl in i vår profil och ger oss möjligheter att erbjuda SUP-paddling, kajakpaddling och Kitesurfing som aktivitet. Vintern 2013/2014 renoverade vi alla våra hotellrum och bytte möbler så att de matchar vår profil och miljö som dominerar i huvudbyggnaden.

Under december månad 2014 invigde vi fyra helt nybyggda hotellrum. De är belägna i ett eget annex alldeles bakom huvudbyggnaden. Ett av dessa rum är extra påkostat och används bl.a. som "bröllopsrum".
Vi byggde även om vår lobby, reception och bar under vintern 2014/2015 och nu välkomnas alla gäster av en ljus, tilltalande och varm miljö.

I april 2016 invigdes ännu ett annex till vår verksamhet. En äldre charmig byggnad från 1930-talet är totalt ombyggd och inhyser nu relaxavdelning, omklädningsrum med regnduschar, mötesrum, biljardbord och en stor fräsch badtunna ute på det stora trädäcket.
Trädäcket är ca 200 kvm och länkas samman med huvudbyggnaden med hjälp av en bryggliknande ramp. Däcket passar för mingel, fester, fitness-övningar eller bara att sola och ha det skönt på.

Under februari 2017 har vi klätt en av väggarna i restaurangen med vårt favoritmaterial, trä. Samtidigt passade vi på att bygga en eldstad då vi saknat detta element tidigare. Den får under mars en Mystical Flame-insats där "eld" skapas med vatten och belysning.......

Vi hoppas att snart få se dig på Gottskär Hotell, en familjeägd destination med många möjligheter.

Familjen Pettersson med personal

TREVLIGT - På RIKTIGT

Familjen Pettersson älskar att ha gäster på sitt hotell

HäR FINNS VI, På LAND OCH På öN

 
intill kaffebuffen har ni denna mysiga soffgrupp med öppen spis

RESTAURANGEN HAR FåTT öPPEN SPIS

Känn värmen och trivseln nere i restaurangens kaffehörna. Passar både vid grupparbete och till kvällsdrinken.