Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!
Föregående bild
Nästa bild

Från himmel till hav

För den som har haft himlen som arbetsplats kan ett jobb på marken kännas begränsande. Efter åren som pilot fanns en längtan efter öppen rymd, fria vidder och en lång horisont. Så kände jag, Stefan, när jag, min fru Annicka och min bror Lars funderade på framtiden. Svaret fanns i Gottskär ute på Onsala-halvön och sedermera även ön Nidingen. Så istället för att flyga er till Tokyo eller Östersund så njuter jag av att hjälpa till i familjeföretaget och varsamt köra er i vår trygga RIB-båt runt skärgården eller ut till Nidingen.

När vi för 10 år sedan fick höra att den på den tiden lite enklare anläggningen fanns ute på entreprenad slog vi till. Det har vi aldrig ångrat. Sedan dess har vi ägnat våra dagar åt att skapa en mötesplats och ett hotell som ska erbjuda våra gäster något alldeles speciellt – en genuin och ärligt välkomnande plats med familjär stämning. När ön Nidingen efter 5 år blev ett annex till Gottskär Kurs & Konferens som vi hette då, fick vi en bredd och en världsunik produkt som vi så gärna vill att alla ska få uppleva.

Nu börjar ett nytt kapitel i vår historia. Med ett nytt namn och en ny profil som inspirerats av havet och naturen omkring oss bjuder vi in till ett hotell som har blivit ytterligare lite bättre. Med en ny Lodge som både erbjuder sköna sovplatser och en härlig festlokal, samt en härligt stor terrass i trä där du kan njuta av alla soliga dagar hoppas vi göra din vistelse här ännu lite bättre. Vi är ständigt på gång och vill hela tiden utveckla våra lokaler, våra menyer och aktiviteter. Annicka älskar inredning och hemmatrivsel vilket innebär att du som gäst snabbt känner dig som hemma.
I december 2014 togs våra 4 nya Hotell Decks i bruk, interiören i dessa återspeglar verkligen vår profil och trivsel. Det finaset rummet Captains Deck är något alldeles speciellt och är redan älskat av våra bröllopsgäster.

Under vintern 2014/2015 blev även vår nya lobby/reception och bar färdigbyggda. Den robusta och marina stilen ger ett fantastiskt varmt välkomnande till våra gäster. 

I april 2016 tillkom Kaparens Näste bakom huvudbyggnaden med bl.a badtunna, relax och biljard.

 

Den äldre brodern Lars har en lång och gedigen bakgrund inom hotell och restaurang. Han guidar dig mer än gärna genom viner och maträtter som våra extremt duktiga kockar Jesper, Peter och Robin tillagar; de lagar god mat på riktigt!

Agneta ställer fram en fantastisk frukostbuffé och håller den hela tiden fräsch medan våra gäster njuter, vi vet ju alla hur viktig hotellfrukosten är. Våra döttrar och de andra i den unga personalen är hela tiden på tå för er vad det än gäller.

Välkommen

Annicka, Amanda, Antonia och Stefan Pettersson

Lars Pettersson

intill kaffebuffen har ni denna mysiga soffgrupp med öppen spis

RESTAURANGEN HAR FåTT öPPEN SPIS

Känn värmen och trivseln nere i restaurangens kaffehörna. Passar både vid grupparbete och till kvällsdrinken.

konferens_med _avskildhet_kusten

KONFERENS FöR DEN KRäSNE, På EN LITEN ö

En konferens på ön Nidingen är en upplevelse som är helt unik. Från april till september har vi konferenser/ event för mindre grupper på vårt annex, både med och utan övernattning......

Läs mer
badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

ÄVENTYRSKONFERENS / TEAMBUILDING På NIDINGEN

Unik upplevelse samtidigt som ni stärker er grupp med denna självhushållskonferens ute på en ö. Matpaket finns som tillval. RIB-transport och alla lokaler ingår.

Läs mer