Gottskär Hotell – Upplev hav och natur, på riktigt!

 

Solen skiner på Nidingen

Visst regnar det ibland men solen skiner ovanligt ofta just här. Att det regnar och är grått i Göteborg eller innanför Kungsbacka betyder ingenting – på Nidingen visar sig vädret från sin bästa sida. Varför chansa? Välkommen till Sveriges soligaste område. Det finns ingen kuststräcka i hela Sverige där det är så stor skillnad mellan havsbandet och bara någon mil in på fastlandet. Inre Halland har ju mest regn i Sverige, bortsett från fjällen.

Vädret på Nidingen

Vind, temperatur, tryck mm – här hittar du aktuella uppgifter från Gottskär Hotells väderstation på Nidingen.

 

SOLLIGAN 2016

Nidingen och Hallands kustremsa visade sig även 2016 ha gott om sol. I år registrerades 529 timmar 24/6-11/8. Nästan dubbelt så många som Göteborg. I år hade vi 7 färre än Visby som vann SVT:s solliga....Välkomna till vår soliga ö och kustremsa

badtunnan i kvällsljus med bastun i bakgrunden. Annexet kan bokas exklusivt, i Onsala

KAPARENS NäSTE

Badtunna, bastu, relaxrum och biljard för fest, umgänge, möte, möhippa och god mat för upp till 20 p, ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden. 

Läs mer

ÄVENTYRSKONFERENS / TEAMBUILDING På NIDINGEN

Unik upplevelse samtidigt som ni stärker er grupp med denna självhushållskonferens ute på en ö. Matpaket finns som tillval. RIB-transport och alla lokaler ingår.

Läs mer

CATERING - STUDENTMENY 215:-

Vi har flera spännande menyer att välja på och vi kör ut gratis inom Onsala. Köket lägger ner sin själ på att göra er buffé riktigt god och minnesvärd, se menyer på cateringsidan

Läs mer